Yogaterapi for det kvindelige hormonsystem – workshop

Vi skal arbejde med kroppens kemiske kommunikationsystem – det endokrine system, som består af en række hormoner der kontroller en række fysiologiske funktioner i kroppen. De fleste hormoner dannes i lukkede kirtler; endokrine kirtler (skjoldbruskkirtlen, binyrerne, hypofysen, thymus, bugspytkirtlen, kønskirtler (æggestokke og testikler),  mens andre dannes i organer med endokrint funktion, fx. mave-tarm kanalen, hjerte og moderkage.

De lukkede kirtler har ikke nogen udførselsgang, hvorfor hormonerne sendes ud i blodbanen og den vej når frem til målområdet.

Når vi nærmer os overgangsalderen begynder østrogenproduktionen  at aftage, hvilket kan resultere i hedeture, søvnforstyrrelser, tørre slimhinder, manglende energi, sexlyst og overskud.

Yoga terapi for det kvindelige hormonsystem – det er en terapi for hormonsystemet, som har til formål at mindske de gener, vi kan opleve i, før og efter overgangsalderen pga. hormonelle ubalancer.

I yogaterapien arbejder vi med at massere og stimulerer de hormonproducerende kirtler på en naturlig måde.

Terapien er velegnet til kvinder omkring overgangsalderen, men kvinder der døjer med andre former for hormonelle ubalancer, som fx PCO, hormonbetinget migræne, gener eller stærke smerter i forbindelse med menstruation kan også have god gavn af denne form for yoga.

Der er tale om et fast program der benytter dynamiske yogastillinger, visualiseringsteknikker, åndedræts- og energiteknikker, chakra, Bandhas (låse) og Yoga Nidra. Fokusområder er æggestokke, hypofysen, skjoldbruskkirtlen, bugspytkirtlen, nyre, binyre. Træningen har en dybtgående virkning på det endokrine system (hormonsystemet) og på Prana (livsenergi).

Du får – en grundig gennemgang af teknikker og selve programmet på workshoppen, så du selv kan praktisere yogaterapien hjemme. Du får udleveret et materiale med grundige beskrivelser og illustrationer af de forskellige teknikker og øvelser.

Kurset er tilrettelagt således at du efter en workshop-weekend kan starte din nye yogapraksis med det samme (anbefales) og så mødes vi 5 dage senere for påny at køre programmet igennem, dele erfaringer og samle op på spørgsmål.

Dato: Er du interesseret – så skriv til info@inukkropsterapi.nu

Sted: Didas Studio, Nuukullak 32 stuen – samme parkeringsplads som dyrenes venner, blå bygning

Pris: 1.200 kr. inkl. materiale

Rul til toppen