Ny hjemmeside

Velkommen til min nye hjemmeside, som jeg har at valgt kalde Inuk Kropsterapi.

Peter og jeg har valgt at opløse Institut for Kropsbehandling ApS, da jeg flytter til Grønland. Jeg vil gerne kunne kombinere et fast arbejde med behandlinger og træning og det sker bedst i Nuuk, for mit vedkommende. Peter har oprettet sit eget firma PS Kropsterapi IVS og hans hjemmeside er: pskropsterapi.dk. Han vil fremadrettet behandle i København og Nuuk.

Vi fortsætter med en fælles bookingside, ligesom køb af klippekort kan bruges hos os begge. Så på den måde vil du ikke mærke forandringer. Peter planlægger at komme til Nuuk ca. hver anden måned.

Fremadrettet vil vores Body SDS behandlinger foregå på hjemmeadressen: Tuapannguit 3, lejl. 402, 3900 Nuuk

Grundtræning starter foreløbig med 6 x Grundtræning den 31. oktober og slutter den 5. december. Tilmelding sker til alle 6 gange. Du må dog gerne give din plads videre til en ven mm., hvis du ikke selv kan komme. Der er plads til 10 deltagere. Grundtræning foregår hos Didas Studio i Nuukkullak 32, stuen, 3900 Nuuk. Mere om det senere.

Jeg glæder mig til at få Nuuk som en fast base til mine behandlinger og træninger.

Bedste hilsener

Lisbeth

 

 

Rul til toppen